Creo Skyltmontage - Vi utför montage och service av alla typer av skyltar

Skyltmontage

Vi på Creo Skyltmontage erbjuder er all slags montage inom profilering oavsett vilken sorts skylt som ska monteras. Vi tar hela ansvaret, demontering, montering och destruktion. Vi har stor erfarenhet när det gäller montage oavsett hur skylten är tillverkad, det kan vara ljusskyltar, neonskyltar, pyloner eller skyltställningar där fundament behöver gjutas och grävas ner i marken.

Med en fullsorterad servicebuss och med egen skylift som vi når 15,5 meter upp ser vi inga hinder att kunna göra ett montage med ett mycket bra resultat.
Självklart så är vi certifierade att använda sax- och skylift på ett säkert och tillförlitligt sätt enligt de krav och paragrafer som finns på byggarbetsplatser.

Service och underhåll av skyltar, ljuslådor och neonskyltar

En skylt varar aldrig för evigt i samma skick som den var när den monterades. Väder och vind sätter alltid sina spår. Men med en årlig service, tvätt, in och utvändigt ser vi till att skylten alltid är i bra kondition. Vid en servce ingår alltid tvätt, byte av lysrör/ljuskälla och glimtändare. Detta gör att skyltens livslängd ökar avsevärt mycket längre, en väl värd investering.

Vid servie och underhåll görs alltid en dokumentation om vad som är gjort. Man får då en bra överblick över hur företagets skyltar servas år från år.

När vi får i uppdrag att genomföra ett montage så ser vi alltid till att kunden är informerad om när montaget ska ske, i god tid kontaktar vi kunden för att dom ska känna att dom är delaktiga. På så sätt skapar vi en bra och trevlig kundrelation även ute på fältet. Så viktigt att informationen fungerar åt alla håll.

Miljötänkande, ansvar och kvalitet

Vid nyprofileringar där gamla skyltar demonteras tar vi ansvaret för destruktion av dessa. Allt material skiljs från varandra och sorteras upp för destruktion. Plast, aluminium och elektronik går vidare för hantering och återvinning. Vi tar alltid med oss överblivet material så platsen är lika snygg som den var innan monteringen. Vi har enligt avfallsförordningen som är utfärdat av Länstyrelsen rätten att transportera gammalt lysrörsavfall och neonrör.